КЛИЕНТИ И ПАРТНЬОРИ

Екопак България АД

Успешно управление на ефективна и устойчива система за събиране, рециклиране и оползотворяване на отпадъците от опаковки от домакинствата, търговските обекти и промишлеността.
www.ecopack.bg

Екоресурс България АД

ЕКОРЕСУРС БЪЛГАРИЯ работи активно за опазване на околната среда и защита на българската природа, като създава ефективна и устойчива система за събиране, сортиране, рециклиране и оползотворяване на отпадъците от опаковки.
ecoresource.bg

Загорка АД


www.zagorka.bg

Мол Галерия – Стара Загора

Мол Галерия Стара Загора е първият търговски комплекс от международен ранг в града, част от веригата шопинг центрове със същото име, разработена и управлявана от GTC в няколко държави в региона.
www.parkmall-sz.com

Парк Мол Стара Загора

Park Mall Стара Загора първият модерен търговски комплекс в региона, атмосферата е приветлива, сградата е просторна и светла, а разнообразието от стоки и услуги е впечатляващо!
www.parkmall-sz.com

Баумакс България ЕООД

Пионер в сектора направи си сам!
www.baumax.bg

Айко Мулти Конспект ЕООД


Карфур

Нещо позитивно всеки ден
www.carrefour.bg

Практикер

Компанията Практикер, със седалище в Германия (Саарландия), е една от водещите вериги в „Направи си сам” сектора в Европа, с над 430 магазина на континента.
www.praktiker.bg

Екоинвест

Екоинвест ЕООД е създадена като еднолично дружество през 2003 година в град Пловдив. В периода от създаването си, компанията следва политиката на широкото партньорство и успява да се издигне до едно от водещите места в рециклиращата индустрия в България.
www.ekoinvest.net

Папир БГ ООД – Пловдив

Дружеството е основано през 2000 г. и е специализирано в събиране, сортиране, балиране, транспорт и продажби на всички видове отпадъци от опаковки. Количествата които изкупува и продава месечно представляват около 30 % от пазарния дял в България.
www.papirbg.com

Дуропак България АД

ДУРОПАК ТРАКИЯ ПАПИР АД е основен производител за българия на слотерни, щанцови опаковки, дисплеи, опаковки с перфорация, велпапе с покритие: защита от влага,  мазнини, с лаково покритие, с четирицветен флексо печат.
www.duropack.bg

Унитрейд БГ ООД - София

Изграждане на системи за управление на отпадъци.
www.unitradebg.com

Метро Кеш Енд Кери България ЕООД

МЕТРО Кеш енд Кери България е верига магазини за търговия на едро, отличаваща се с богатия си асортимент и професионалната насоченост на продуктите и услугите си.
www.metro.bg

РИОСВ – Стара Загора

Регионалната инспекция по околната среда и водите - Стара Загора е регионален орган на Министерството на околната среда и водите и осъществява своята дейност на територията на обл. Стара Загора, обл. Сливен , обл. Ямбол и общ. Тополовград.